Pozovite nas:  (+387) 61 803 512
Prijavite se/ Registrujte se Dobro došli!
Moja korpa

Monthly Archives: May 2019

 1. Kako odabrati prvi bicikl za dijete?

  Mame i tate biciklisti, pažnja! Puzanje i prve korake vaše je dijete usavršilo bez problema i već je stiglo vrijeme za odabir prvog bicikla.

  Kupovina prvog bicikla velika je prekretnica u životu vašeg djeteta jer uvijek postoji šansa da će vaš mališan zavoljeti vožnju čak i više nego što je volite vi - iako ste mislili da je to gotovo nemoguće.

  No, isto tako može se roditi averzija prema vožnji, zato budite oprezni i informirajte se.

  Sjetite se razdoblja kad internet nije bio sastavni dio ljudskih života i kad vam je bila potrebna informacija, morali ste otići do trgovite i tražiti savjet od prodavača.

  Danas su stvari drugačije. Putem interneta svakodnevno istražujete, čitate recenzije, informirate se bi tražite najbolje i najpovoljnije ponude za sebe jer na taj način štedite vrijeme koje bi potrošili da obilazite sve trgovine s robom koja vam je potrebna. Neka i u kupovini prvog dječjeg bicikla internet bude vaš saveznik.

  Read more
 2. Kako odabrati najbolje igračke za dijete?

  Igra je urođena instinktivna potreba te jezik kojim dojenčad i mala djeca najlakše komuniciraju. Kroz igru i igračke djeca uče o svijetu koji ih okružuje, o sebi samima te o drugima.

  Read more