Pozovite nas:  (+387) 61 803 512
Prijavite se/ Registrujte se Dobro došli!
Moja korpa

Blog

 1. Kako odabrati prvi bicikl za dijete?

  Mame i tate biciklisti, pažnja! Puzanje i prve korake vaše je dijete usavršilo bez problema i već je stiglo vrijeme za odabir prvog bicikla.

  Kupovina prvog bicikla velika je prekretnica u životu vašeg djeteta jer uvijek postoji šansa da će vaš mališan zavoljeti vožnju čak i više nego što je volite vi - iako ste mislili da je to gotovo nemoguće.

  No, isto tako može se roditi averzija prema vožnji, zato budite oprezni i informirajte se.

  Sjetite se razdoblja kad internet nije bio sastavni dio ljudskih života i kad vam je bila potrebna informacija, morali ste otići do trgovite i tražiti savjet od prodavača.

  Danas su stvari drugačije. Putem interneta svakodnevno istražujete, čitate recenzije, informirate se bi tražite najbolje i najpovoljnije ponude za sebe jer na taj način štedite vrijeme koje bi potrošili da obilazite sve trgovine s robom koja vam je potrebna. Neka i u kupovini prvog dječjeg bicikla internet bude vaš saveznik.

  Read more
 2. Kako odabrati najbolje igračke za dijete?

  Igra je urođena instinktivna potreba te jezik kojim dojenčad i mala djeca najlakše komuniciraju. Kroz igru i igračke djeca uče o svijetu koji ih okružuje, o sebi samima te o drugima.

  Read more
 3. Vodič za kupovinu TV-a

  Želite kupiti novi TV, no niste baš na "ti" sa svim najmodernijim čudima tehnologije? Zbunjuju Vas silne oznake, modeli, cijene i karakteristike najnovijih TV uređaja na tržištu? Kroz ovaj vodič uputit ćemo Vas na šta trebate obratiti pažnju prilikom kupovine TV-a!

  Read more
 4. Jednostavni savjeti za bolje kuhanje

  Ne morate biti kulinarski stručnjak ili pohađati kurseve kuhanja. U nastavku vam nudimo devet jednostavnih savjeta kako da hranu koju spremate svakodnevno učinite još ukusnijom. Uvjerite se i sami da ćete vrlo brzo postati pravi majstor u kuhinji.

  Read more
 5. Naučite pravilno da koristite veš mašinu

  Da sačuvate prvobitni oblik odjeće i ostalih stvari, prije svega, treba ih pravilno prati. Danas ćemo pričati o najčešćim greškama prilikom pranja koje nas mogu koštati omiljenih stvari.

  Read more
 6. Vodič za kupovinu power banka

  Ako vam je puna kapa pametnih uređaja koji su prazni nakon samo par sati korištenja, tada dopustite da vas upoznamo s uređajem koji će vam promijeniti život.

  Read more