Načini dostave

DOSTAVA NA ADRESU

Posao dostave povjerili smo renomiranim kurirskim službama, i to uglavnom iz tri razloga: brza dostava, mogućnost praćenja pošilje i osiguranje robe u prevozu.

Na taj način smo sigurni da će paket do kupca stići u dogovorenom roku i neoštećen.

Trentno dostavljamo samo unutar Bosne i Hercegovine. Ipak, narudžbe su moguće iz bilo kojeg dijela svijeta, s tim da dostava se vrši na dogovorenu adresu unutar Bosne i Hercegovine.

Za narudžbe ispod 299 KM i do 10 kg težine cijena dostave iznosi 8,00 KM.
Za narudžbe ispod 299 KM i preko 10 kg težine se formira ovisno o volumenu i težini proizvoda.
Za narudžbe iznad 299 KM i preko 10 kg težine se formira ovisno o volumenu i težini proizvoda.
Dostava na kućnu adresu podrazumijeva dostavu do kućnog praga željene adrese, odnosno do ulaza u zgradu ukoliko se radi o stambenoj zgradi. Isporuke proizvoda ne vršimo subotom, nedeljom i praznicima.

Dostava se vrši brzom poštom putem renomiranih prijevozničkih kompanija. Narudžbe se dostavljaju na vašu adresu na cijelom području Bosne i Hercegovine u roku od 2 do 3 radnih dana od datuma potvrde narudžbe odnosno datuma zaprimljene uplate prilikom virmanskog plaćanja.

 

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke, putem maila: info@centro.ba.