Pozovite nas:  (+387) 61 803 512
Prijavite se/ Registrujte se Dobro došli!
Moja korpa

Kako kupovati

Naša internet trgovina centro.ba je organizovan u vidu kategorija i podkategorija zbog lakšeg pronalaženja proizvoda koji vam je potreban.

Možete kupovati kao registrovani član ili kao gost (bez registracije).

Plaćanje se vrši se u BAM konvertibilnim markama (KM). Cijene su maloprodajne, izražene u KM sa pripadajućim PDV-om. Za sve kupovine dobijate fiskalni račun, garantne listove proizvođača (ukoliko isti posjeduje) i svu ostalu prateću dokumentaciju.

 

Cijena proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Iskazane redovne cijene na Internet stranici www.centro.ba važe za sve oblike plaćanja, dok za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje vrijede akcijske cijene sa uračunatim popustom.

 

U grupnom prikazu, prikazani su osnovni podaci o proizvodu (slika i jedinična cijena), dok pritiskom na sliku proizvoda možete pronaći detaljnije informacije, specifikaciju i više fotografija istog. Takođe možete koristiti polje “Pretraga” koje se nalazi u gornjem dijelu stranice, gdje unošenjem dijela naziva artikla dobijate na pregled sve artikle u čijem se nazivu nalaze riječi iz pretrage.

 

Kada se odlučite za određeni proizvod (veš mašina, frižider, televizor, laptop...), pritiskom na opciju “U korpu”, Vi možete nastaviti dalje sa razgledanjem drugih proizovda, ukoliko želite da kupite više od jednog komada. Ukoliko ste ste završili sa izborom artikala i želeli biste da pregledate Vaš odabir proizvoda, neophodno je kliknuti na opciju “Pregledajte korpu” koji se nalazi u gornjem desnom uglu. U slučaju kada naručeni proizvod nije na lageru, kupac će biti obavešten o mogućem roku isporuke.
Isporuka se vrši dostavnom službom na adresu koju je kupac unio prilikom naručivanja u sekciju podataka o isporuci.

 

Naručene proizvode možete platiti/naručiti u korpi na sljedeće načine:

  • Plaćanje pouzećem u gotovini.

  • Raiffaisen BANK - Mastercard Shopping od 2 do 6 rata. (omogućena kupcima putem POS termina u našoj poslovnici).
  • Žiralno plaćanje (općom uplatnicom ili internet bankarstvom).

 

Ukoliko ste ispravno popunili sva polja, kupovinu možete dovršiti klikom na “ZAVRŠI KUPOVINU”.

Nakon završenog upisavanja podataka o adresi isporuke i poručiocu, moguće je u polje dodatne informacije /napomena, upisati Vašu poruku kojom možete ukazati na dodatna obavještenja ili instrukcije u vezi sa naručenom opreme, načinu i vremenu dostave ali i dodatne napomene, na primer: drugi ulaz u dvorištu, isporuka iz 12h, nemojte zvoniti i sl.

 

Vaša narudžba će time biti završena i poslata nama na obradu. Ukoliko ste ispravno popunili polje za email adresu, na istu će vam stići obaveštenje da je narudžba primljena kao dokaz uspešno obavljenog posla. Ukoliko ne primite email sa ovom informacijom, molimo Vas da pozovete naš centar za podršku korisnicima:

 

putem telefona:

-          +387 61 803 512

ili putem chat opcija (prozorčić u donjem desnom uglu)