Pozovite nas:  (+387) 61 803 512
Prijavite se/ Registrujte se Dobro došli!
Moja korpa

Politika privatnosti

CentroGroup d.o.o. cijeni vašu privatnost i zato su vaši podaci kod nas uvijek pažljivo zaštićeni.
Sve posredovane informacije su zaštićene od pristupa treće strane, što vam osigurava bezbrižno i nesmetano poslovanje s pružateljem usluga.
Ova pravila o privatnosti mogu se izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave ili obavijesti. Korištenjem ove web stranice nakon izmijene ili ažuriranja korisnik potvrđuje da je suglasan s izmjenama i dopunama.

Zaštita vaših osobnih podataka znači:

  • Nikada nećemo zlouporabiti vaše osobne podatke na bilo koji način.

  • Vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani.

  • Vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu.

  • Nećemo vam slati e-mailove na koje se niste registrirali.

  • Bilo kada se možete brzo i lako odjaviti iz bilo koje od naših e-mail lista.


PRIKUPLJANJE I OBRADA LIČNIH PODATAKA
Lični podaci su informacije koje vas identificiraju kao pojedinca: Vaše ime i prezime, e-mail ili poštanska adresa, i sl. Pružatelj usluga ne prikuplja lične podatke, osim kada ste vi to omogućili, odnosno kad se složite s time, npr. prilikom naručivanja proizvoda, sudjelovanjem u nekoj od Centro.ba nagradnih igara, preuzimanjem e-knjige upisivanjem vaših podataka ili  kada se prijavite na e-novosti.


KORIŠTENJE I ŠIRENJE LIČNIH PODATAKA
Trgovac će vaše lične podatke koristiti isključivo za ispunjavanje vaših narudžba te u tehničke svrhe, poput administracije internet stranice, kako bi Vam pružile pristup određenim informacijama ili za opću komunikaciju s vama. Trgovac neće posredovati vaše lične podatke trećim stranama.


SLOBODAN IZBOR
Vi kontrolirate informacije koje pružate o sebi. Ako ste se odlučili da nećete posredovati neke od informacija pružatelju usluga, onda nećete biti u mogućnosti pristupiti nekim mjestima ili značajkama internet stranice.
Molimo korisnike koji se žele odjaviti iz newslettera, a to nisu u mogućnosti sami učiniti klikom na odjavu, da nas kontaktiraju na e-mail info@centro.ba. Ako ste promijenili svoje lične podatke (poštansku adresu, e-mail adresu, fizičku adresu, telefonski broj), molimo vas da nas obavijestite o promjenama na e-mail info@centro.ba..


AUTOMATSKO BILJEŽENJE INFORMACIJA (NE-OSOSBNE INFORMACIJE)
Kad god pristupate internet stranici, općeniti, ne-lične podaci (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice) bilježe se automatski (ne kao dio prijave). Ove informacije koristimo za mjerenje atraktivnosti naše internet stranice i poboljšanje sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci nisu podložni daljnjem razmatranju i nisu otkriveni trećim stranama.


PRAVO INFORMACIJE
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike zaštite privatnosti ili kako postupamo s vašim ličnim podatcima, slobodno nam se obratite. Kontaktirajte nas na info@centro.ba.
Biti ćete obaviješteni u skladu sa vašim zahtjevom - u pisanom obliku te u skladu s važećim zakonodavstvom - koji su podaci, ako ih ima, prikupljeni tokom posjete internet stranice.


OBJAVLJIVANJE PROMJENA
Svaka promjena u našim pravilima o zaštiti ličnih podataka bit će objavljena na ovim internet stranicama. Korištenjem internet stranice korisnik prihvaća i suglasan je sa cijelim sadržajem ove politike privatnosti.