Pozovite nas:  (+387) 61 803 512
Prijavite se/ Registrujte se Dobro došli!
Moja korpa

Zašto kupovati kod nas?

Ključan razlog zbog kojeg bi se ovoga puta trebali odlučiti za internet kupovinu je jednostavnost izbora. Bez napornog lutanja po shopping centrima, u samo nekoliko klikova ovdje možeš naručiti svoj novi tv, mobitel, možda kulerski ruksak ili možda role za vašeg mališana. Proces kupovine je prilično jednostavan i oduzima svega par minuta vašeg vremena. Tu su i različite pogodnosti, brza dostava i korisnička podrška koja je uvijek susretljiva i dostupna. Ovo su super razlozi zašto kupovati na centro.ba.

 

LAGANA I VRLO BRZA KUPOVINA

Kao što smo već napomenuli, u nekoliko jednostavnih koraka do svog novog tv-a ili nekog drugog proizvoda. Nakon što izaberete željeni proizvod i provjerite je li dostupan i stavite ga u korpu i slijedite daljnje upute. Artikli su sortirani po robnim markama, kategorijama, podkategorijama i sl. tako da je lakše pronaći sve što trebate. Ako niste sigurni kako odabrati određen proizvod, na svakom proizvodu je uvšten opis proizvoda na kojemu su istaknute i bitni podaci o samom proizvodu. Tako možete i usporediti više proizvoda kako bi sebi olakšali kupovinu. Na kraju procesa odaberete način plaćanja koji vam najviše odgovara, plaćanje kreditnom karticom, općom uplatnicom ili pouzećem.

SUPER STVAR JE ŠTO PROIZVODE MOŽETE NARUČITI I TELEFONSKIM PUTEM. SLOBODNO NAS NAZOVITE NA TEL: +387 61 803 512

RADNO VRIJEME KOJE NE POSTOJI

Vrata naše internte trgovine su uvijek otvorena, bilo da nešto želite kupiti u 2 popodne ili u 2 ujutro. Ne trebate planirati vrijeme kako bi nešto kupili jer to možete učiniti kada god želite. Ako imate bilo kakvo pitanje slobodo se obratite našoj službi za korisnike na tel: +387 61  803 512 ili nam pišite na mail: info@centro.ba.

BESPLATNA I BRZA DOSTAVA

Za svaku kupovinu iznad 299 KM do 20 kg obezbijeđena je BESPLATNA DOSTAVA,a  za narudžbe ispod 299 KM cijena dostave je 7,00 KM sa uključenim PDV-om.
(cijena dostave se formira ovisno o cijeni, volumenu te težini proizvoda). Dostava se vrši brzom poštom putem renomiranih prijevozničkih kompanija. Narudžbe se dostavljaju na vašu adresu na cijelom područjiju Bosne i Hercegovine u roku od 2 do 3 radnih dana od datuma potvrde narudžbe odnosno datuma zaprimljene uplate prilikom virmanskog plaćanja. 

VELIKI IZBOR POPULARNIH ROBNI MARKI

Na našoj internet trgovini možete pronaći razne robne marke. Od robni marki koji se odnose na tehniku, informatiku do onih koji su poznati u industiji igračaka, opreme za bebe i sl. Na našem Blogu redovito pišemo o novitetima, savjetima i sl. pa uz sve to možete pročitati i zanimljivo štivo. Svako malo imamo neke akcije, a kako vam one ne bi promakle možete posjetiti našu Facebook stranicu i ondje se informirati o njima.