fbpx

Zašto kupovati kod nas?

Ključan razlog zbog kojeg bi se ovoga puta trebali odlučiti za internet kupovinu je jednostavnost izbora. Bez napornog lutanja po shopping centrima, u samo nekoliko klikova ovdje možeš naručiti svoj novi tv, mobitel, možda kulerski ruksak ili možda role za vašeg mališana. Proces kupovine je prilično jednostavan i oduzima svega par minuta vašeg vremena. Tu su i različite pogodnosti, brza dostava i korisnička podrška koja je uvijek susretljiva i dostupna. Ovo su super razlozi zašto kupovati na centro.ba.

LAGANA I VRLO BRZA KUPOVINA

Kao što smo već napomenuli, u nekoliko jednostavnih koraka do svog novog tv-a ili nekog drugog proizvoda. Nakon što izaberete željeni proizvod i provjerite je li dostupan i stavite ga u korpu i slijedite daljnje upute. Proizvodi su sortirani po robnim markama, kategorijama, podkategorijama i sl. tako da je lakše pronaći sve što trebate. Ako niste sigurni kako odabrati određen proizvod, na svakom proizvodu je uvršten opis proizvoda na kojemu su istaknuti i bitni podaci o samom proizvodu. Na kraju procesa odaberete način plaćanja koji vam najviše odgovara.

RADNO VRIJEME KOJE NE POSTOJI

Vrata naše internte trgovine su uvijek otvorena, bilo da nešto želite kupiti u 2 popodne ili u 2 ujutro. Ne trebate planirati vrijeme kako bi nešto kupili jer to možete učiniti kada god želite. Ako imate bilo kakvo pitanje slobodo se obratite našoj službi na mail: info@centro.ba.

BESPLATNA I BRZA DOSTAVA

Za svaku kupovinu iznad 299 KM do 20 kg obezbijeđena je BESPLATNA DOSTAVA,a  za narudžbe ispod 299 KM cijena dostave iznosi 8,00 KM sa uključenim PDV-om.
(cijena dostave se formira ovisno o cijeni, volumenu te težini proizvoda). Dostava se vrši brzom poštom putem renomiranih prijevozničkih kompanija. Narudžbe se dostavljaju na vašu adresu na cijelom području Bosne i Hercegovine u roku od 2 do 3 radnih dana od datuma potvrde narudžbe odnosno datuma zaprimljene uplate prilikom virmanskog plaćanja.

Dostava na kućnu adresu podrazumijeva dostavu do kućnog praga željene adrese, odnosno do ulaza u zgradu ukoliko se radi o stambenoj zgradi. Dostava na kućnu adresu ne podrazumijeva priključenje kupljenog aparata. Isporuke proizvoda ne vršimo subotom, nedeljom i praznicima.

VELIKI IZBOR POPULARNIH ROBNI MARKI

Na našoj internet trgovini možete pronaći razne robne marke. Od robni marki koji se odnose na tehniku, informatiku do onih koji su poznati u industiji alata i sl. Svako malo imamo neke akcije, a kako vam one ne bi promakle možete posjetiti našu Facebook stranicu i ondje se informirati o njima.