Zašto kupovati kod nas?

Ključan razlog zbog kojeg bi se ovoga puta trebali odlučiti za internet kupovinu je jednostavnost izbora. Bez napornog lutanja po shopping centrima, u samo nekoliko klikova ovdje možeš naručiti svoj novi tv, mobitel, možda kulerski ruksak ili možda role za vašeg mališana. Proces kupovine je prilično jednostavan i oduzima svega par minuta vašeg vremena. Tu su i različite pogodnosti, brza dostava i korisnička podrška koja je uvijek susretljiva i dostupna. Ovo su super razlozi zašto kupovati na centro.ba.

LAGANA I VRLO BRZA KUPOVINA

Kao što smo već napomenuli, u nekoliko jednostavnih koraka do svog novog madraca ili nekog drugog proizvoda. Nakon što izaberete željeni proizvod i provjerite je li dostupan i stavite ga u korpu i slijedite daljnje upute. Proizvodi su sortirani kategorijama, podkategorijama i sl. tako da je lakše pronaći sve što trebate. Ako niste sigurni kako odabrati određen proizvod, na svakom proizvodu je uvršten opis proizvoda na kojemu su istaknuti i bitni podaci o samom proizvodu. Na kraju procesa odaberete način plaćanja koji vam najviše odgovara.

RADNO VRIJEME KOJE NE POSTOJI

Vrata naše internte trgovine su uvijek otvorena, bilo da nešto želite kupiti u 2 popodne ili u 2 ujutro. Ne trebate planirati vrijeme kako bi nešto kupili jer to možete učiniti kada god želite. Ako imate bilo kakvo pitanje slobodo se obratite našoj službi na mail: info@centro.ba.

DOSTAVA NA ADRESU

Za narudžbe ispod 299 KM i do 10 kg težine cijena dostave iznosi 8,00 KM.
Za narudžbe ispod 299 KM i preko 10 kg težine se formira ovisno o volumenu i težini proizvoda.
Za narudžbe iznad 299 KM i preko 10 kg težine se formira ovisno o volumenu i težini proizvoda.
Dostava na kućnu adresu podrazumijeva dostavu do kućnog praga željene adrese, odnosno do ulaza u zgradu ukoliko se radi o stambenoj zgradi. Isporuke proizvoda ne vršimo subotom, nedeljom i praznicima.

Dostava se vrši brzom poštom putem renomiranih prijevozničkih kompanija. Narudžbe se dostavljaju na vašu adresu na cijelom području Bosne i Hercegovine u roku od 2 do 3 radnih dana od datuma potvrde narudžbe odnosno datuma zaprimljene uplate prilikom virmanskog plaćanja.

VELIKI IZBOR POPULARNIH ROBNI MARKI

Na našoj internet trgovini možete pronaći ponudu proizvoda kvalitetnim za vaš dom i njegovo uređenje. Svako malo imamo neke akcije, a kako vam one ne bi promakle možete posjetiti našu Facebook stranicu i ondje se informirati o njima.